Nuggets de poisson, dip au potiron

Nuggets de poisson, dip au potiron

2.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 200 g de pois chiches blancs secs
  • 400 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de curcuma en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
  • 20 g d'oignon
  • 450 g de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)
  • 1 brin de romarin frais équeuté

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 302.8 kcal / 1268.3 kJ
Πρωτεΐνη 28.3 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 485.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων