
Συσκευές & Αξεσουάρ
Summer dahl
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red lentils300 g
-
brown onion cut into halves1
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves3
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
water350 g
-
green beans trimmed and cut into halves150 g
-
broccolini cut into halves1 bunch
-
coconut milk200 g
-
fresh baby spinach100 g
-
sea salt to taste
-
fresh long red chilli cut into slices, to serve1 - 2
-
lemon juice to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
384.7 kcal /
1615.8 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
40.2 g
Φυτικές ίνες
15.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
128.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sam Wood
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Three-bean shepherd's pie
26ωρ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Kimchi non-fried rice
1ωρ.
Amritsari dal
26ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Lentil purée (Moujadarra)
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 λεπτ.