
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and sauerkraut pierogi
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Mushroom and sauerkraut filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to boil1 - 2 pinches
-
water to boil
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
large onion diced1
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478.1 kcal /
2007.8 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
22.8 g
Υδατάνθρακες
54.5 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
844 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Spelt Margherita pizza
2h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Mushroom quinotto
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Risotto pomodori with burrata
40min
Pickled red onions
1h 50min
Yellow chicken curry with rice
1h
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
All in one bowl bolognese
40min