Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and sauerkraut pierogi
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Mushroom and sauerkraut filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to boil1 - 2 pinches
-
water to boil
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
large onion diced1
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, to serve
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
844 mg
Πρωτεΐνη
10.9 g
Θερμίδες
2007.8 kJ /
478.1 kcal
Λιπαρά
22.8 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
54.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato pancakes
45 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Hearty lentil chilli
50 λεπτ.
Vegan burgers
45 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.