Σιγομαγειρεμένο κρεμώδες στιφάδο γαλοπούλας με μανιτάρια

Σιγομαγειρεμένο κρεμώδες στιφάδο γαλοπούλας με μανιτάρια

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 μερίδες

Υλικά

  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • κρεμμύδια σε τρίγωνες φέτες (wedges)
    200 γρ.
  • καρότα σε φέτες (1 εκ.)
    120 - 150 γρ.
  • κλωνάρι σέλινου σε φέτες (5 χλστ.)
    50 - 70 γρ.
  • λευκό κρασί
    50 γρ.
  • κρέας από μπούτι γαλοπούλας, χωρίς πέτσα, χωρίς κόκαλα σε κομμάτια (4 εκ.)
    800 γρ.
  • μουστάρδα Dijon
    1 ½ κ.γλ.
  • κύβο ζωμού κοτόπουλου θρυμματισμένο
    1 ½
    1 ½ κ.γλ. πάστα ζωμού κοτόπουλου
  • θυμάρι, φρέσκο
    2 - 3 κλωνάρια
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ½ κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ - 1 κ.γλ.
  • νερό
    750 γρ.
  • κύβους μπέικον
    150 γρ.
  • μανιτάρια, φρέσκα κομμένα στα τέσσερα
    250 γρ.
  • κρέμα γάλακτος
    200 γρ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο)
    10 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    ¼ κ.γλ.
  • μουστάρδα με κόκκους
    1 ½ κ.γλ.
  • φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
    1 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 574 kcal / 2404 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 980 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων