Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe

Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe

4.2 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La panacotta
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g
  • d'agar-agar (1 sachet)
    2 g
  • de bisque de homard en conserve
    300 g
  • de paprika doux
    1 pincée
Le dressage
  • pomme granny-smith épluchée et coupée en petits dés
    ½
  • de pinces de crabe cuites décortiquées
    100 g
  • de roquette ciselée
    15 g
  • de crème de vinaigre balsamique
    2 c. à café
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 155 kcal / 645 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 11.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων