Συσκευές & Αξεσουάρ
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sundried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
182.9 mg
Πρωτεΐνη
8.3 g
Θερμίδες
408.5 kJ /
97.3 kcal
Λιπαρά
7.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken and almond stir-fry
30min
Creole jambalaya
1h
Thai red chicken curry and rice
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Miso chicken and rice
1h 30min
Lamb spezzatino
1h 45min