Συσκευές & Αξεσουάρ
One whole cauliflower
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Roasted cauliflower
-
large cauliflower (approx. 865 g), with leaves1
-
extra virgin olive oil spray
-
kale leaves stalks removed and leaves torn into large pieces2
-
nuts and/or seeds of choice3 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
paprika1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cumin1 tsp
Parsley sauce
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves2
-
lemon zest cut into 4 cm strips, no white pith2 pieces
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
sea salt to season
Cauliflower hommus
-
garlic clove1
-
ice cubes4
-
extra virgin olive oil50 g
-
tahini80 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
sea salt to taste
-
black sesame seeds to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
785.6 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
2076 kJ /
494.3 kcal
Λιπαρά
44.6 g
Φυτικές ίνες
9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
9.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Summer dahl
35 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min