Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)

Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)

4.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de turrón de Jijona blando en trozos
    50 g
  • de foie mi-cuit de pato en trozos
    100 g
  • de cebolla en octavos
    500 g
    500 g de cebolla roja, en octavos
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de agua
    1530 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de agua con ½ cucharadita de detergente en polvo o líquido para el lavavajillas
    1000 g
  • de zumo de limón
    30 g
  • confit de pato envasados al vacío individualmente
    4
  • de turrón de Alicante de yema
    150 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 573 kcal / 2397 kJ
Πρωτεΐνη 35.2 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 31.6 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 494.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων