Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)

Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)

4.6 93 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    90 g
  • dientes de ajo en mitades
    4
  • de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
    1000 g
  • de zanahoria en trozos
    150 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    300 g
  • de tomate triturado en conserva
    100 g
  • de vino tinto
    50 g
  • de caldo de carne
    140 g
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de kétchup
    40 g
  • de salsa teriyaki
    40 g
  • de miel
    40 g
  • de romero fresco
    2 ramitas
  • de agua
    500 g
  • de patatas en trozos 3-4 cm
    600 g
  • de leche
    50 g
  • de mantequilla
    50 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 778 kcal / 3254 kJ
Πρωτεΐνη 57 g
Λιπαρά 41.5 g
Υδατάνθρακες 44.5 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.1 g
Νάτριο 1464.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων