Hinojo "a la parmesana"

Hinojo "a la parmesana"

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de pan blanco duro
    120 g
  • de anacardos tostados sin sal
    60 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • diente de ajo
    1
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
    700 - 800 g
  • de tomate triturado en conserva
    800 g
  • de albahaca fresca
    3 - 4 ramitas
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 226 kcal / 945 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 726 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων