
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hungarian goulash
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369.3 kcal /
1551.1 kJ
Πρωτεΐνη
30.2 g
Λιπαρά
16.6 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
720 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Sticky drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 λεπτ.
Thai beef salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken San Fernando
55 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Keftedes (meatballs)
2ωρ. 30 λεπτ.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.