Συσκευές & Αξεσουάρ
Hungarian goulash
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
720 mg
Πρωτεΐνη
30.2 g
Θερμίδες
1551.1 kJ /
369.3 kcal
Λιπαρά
16.6 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Kung Pao chicken
1ωρ. 30 λεπτ.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and almond stir-fry
30 λεπτ.
Creole jambalaya
1ωρ.
Thai red chicken curry and rice
40 λεπτ.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 λεπτ.
Miso chicken and rice
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.