
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hungarian goulash
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
720 mg
Πρωτεΐνη
30.2 g
Θερμίδες
1551.1 kJ /
369.3 kcal
Λιπαρά
16.6 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
All-in-one chicken dinner
50 λεπτ.
Chicken with capsicum
45 λεπτ.
Meatloaf with onion gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 λεπτ.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.