Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef rendang
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
candlenuts (see Tips)2
-
boiling water for soaking
-
shredded coconut toasted to a deep golden brown40 g
-
cinnamon quill½
-
cardamom seeds¼ tsp
-
star anise1
-
whole cloves4
-
fresh red bird's eye chillies to taste (optional)1 - 2
-
fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste70 g
-
eschalots peeled100 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves4
-
peanut oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (5-6 cm)1000 g
-
coconut milk270 g
-
salt to taste1 pinch
-
palm sugar to taste20 - 30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
277.1 mg
Πρωτεΐνη
55.7 g
Θερμίδες
2839.6 kJ /
676.1 kcal
Λιπαρά
44.7 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken and almond stir-fry
30min
Creole jambalaya
1h
Thai red chicken curry and rice
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Miso chicken and rice
1h 30min
Lamb spezzatino
1h 45min