
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef rendang
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
candlenuts (see Tips)2
-
boiling water for soaking
-
shredded coconut toasted to a deep golden brown40 g
-
cinnamon quill½
-
cardamom seeds¼ tsp
-
star anise1
-
whole cloves4
-
fresh red bird's eye chillies to taste (optional)1 - 2
-
fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste70 g
-
eschalots peeled100 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves4
-
peanut oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (5-6 cm)1000 g
-
coconut milk270 g
-
salt to taste1 pinch
-
palm sugar to taste20 - 30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
277.1 mg
Πρωτεΐνη
55.7 g
Θερμίδες
2839.6 kJ /
676.1 kcal
Λιπαρά
44.7 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1h 20min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken with capsicum
45min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Chicken jalfrezi
1h 50min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min