
Συσκευές & Αξεσουάρ
Thai-style fish cakes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
18 pieces
Υλικά
-
oil for greasing
-
fresh Kaffir lime leaves stalks removed4
-
fresh green beans trimmed, cut into halves100 g
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste (see Tips)100 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
water plus extra as needed500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
109.4 mg
Πρωτεΐνη
22.1 g
Θερμίδες
749.5 kJ /
178.5 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Gruyère salmon patties with salad
1 h 20 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
No ratings
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 h 50 min