Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

4.3 92 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva (y algo más para servir)
    60 g
  • dientes de ajo
    4
  • hoja de laurel seca
    1
  • de patatas en dados de aprox. 3 cm
    600 g
  • de agua
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de secreto de cerdo ibérico, en tiras de 1x3 cm (secados con papel de cocina) a temperatura ambiente
    500 g
  • de pimentón
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 446 kcal / 1865 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 27.6 g
Υδατάνθρακες 23.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 490.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων