Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de morcillo de ternera en dados de aprox. 5x5 cm
    800 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de harina de trigo
    50 g
  • de aceite de oliva (y dos cucharadas más para dorar la carne)
    20 g
  • de dados de beicon
    200 g
  • de cebolla en octavos
    500 g
  • de brandy
    40 g
  • de tomate troceado en conserva
    150 g
  • de romero seco desmenuzado
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de vino tinto
    100 g
  • de caldo de carne
    200 g
  • hogaza de aprox. 1000 g
    1
  • de perejil fresco picado
    1 - 2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 884 kcal / 3696 kJ
Πρωτεΐνη 65 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 159 g
Φυτικές ίνες 19 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1046 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων