Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 181 βαθμολογίες
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 235 kcal / 984 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων