Sopa de coliflor y bacalao con tocino

Sopa de coliflor y bacalao con tocino

4.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de cebolla blanca en cuartos
    100 g
  • de tocino en cubos (aprox. 1 cm)
    50 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    40 g
  • de coliflor en rebanadas (2-3 cm)
    600 g
  • de agua
    600 g
  • de sal o al gusto
    2 cditas
  • de pimienta blanca molida o al gusto
    ½ cdita
  • de filete de bacalao, fresco deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
    500 g
  • de tocino en cubos
    50 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 344 kcal / 1438 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων