Smoked salmon slice

Smoked salmon slice

3.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Rice base
  • butter softened, plus extra for greasing
    40 g
  • white rice
    300 g
  • water
    900 g
  • egg
    1
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Salmon
  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • butter softened
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • curry powder
    1 ½ tsp
  • full cream milk
    320 g
  • mayonnaise (see Tips)
    50 g
  • egg
    1
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • smoked salmon cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • sesame seeds (optional)
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 506.3 kcal / 2126.8 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 48.2 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 793.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων