
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
635.9 kcal /
2670.6 kJ
Πρωτεΐνη
44.8 g
Λιπαρά
51.2 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
23 g
Νάτριο
118.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ginspiration
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 λεπτ.
Family Meatloaf
1ωρ. 10 λεπτ.
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 λεπτ.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1ωρ. 50 λεπτ.
Chilli beef with lemon feta
30 λεπτ.
Family burger pie
1ωρ. 25 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken pizzaiola
50 λεπτ.
Meatloaf with mushroom sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Hunters' stew
1ωρ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Sausage and butter bean winter stew
25 λεπτ.