
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
dried red peppercorn (pink)2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze1 tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
316 mg
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1830.8 kJ /
435.8 kcal
Λιπαρά
29.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Quick and easy meals
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1h 20min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken with capsicum
45min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Chicken jalfrezi
1h 50min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min