Arancini aux restes de poulet et de risotto

Arancini aux restes de poulet et de risotto

4.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 60 g d'échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de beurre
  • 150 - 250 g de reste de poulet effiloché
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 600 g de reste de risotto
  • 75 g de farine de blé
  • 2 œufs battus
  • 250 g de chapelure
  • 1000 g d'huile de friture

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1134.5 kcal / 4732.5 kJ
Πρωτεΐνη 42.3 g
Λιπαρά 67.8 g
Υδατάνθρακες 85.5 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 26.3 g
Νάτριο 1185.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων