
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ribollita
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)60 g
-
leftover bread cut into slices200 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter70 g
-
onion (150 g), cut into pieces1
-
tomato cut into pieces1
-
celery stalk including leaves, cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
kale stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices1 bunch
-
bacon cut into cubes (1 cm - see Tips)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato passata (see Tips)200 g
-
fresh rosemary (whole)2 sprigs
-
cinnamon quill1
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
521.1 kcal /
2180.4 kJ
Πρωτεΐνη
19.7 g
Λιπαρά
30.6 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
580.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Ukrainian borscht
35 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Lamb and barley soup
50 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Traditional minestrone
45 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Tomato and red lentil soup
30 min