Συσκευές & Αξεσουάρ
Ribollita
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)60 g
-
leftover bread cut into slices200 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter70 g
-
onion (150 g), cut into pieces1
-
tomato cut into pieces1
-
celery stalk including leaves, cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
kale stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices1 bunch
-
bacon cut into cubes (1 cm - see Tips)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato passata (see Tips)200 g
-
fresh rosemary (whole)2 sprigs
-
cinnamon quill1
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
580.5 mg
Πρωτεΐνη
19.7 g
Θερμίδες
2180.4 kJ /
521.1 kcal
Λιπαρά
30.6 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
44.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Vietnamese mixed meat pho
1ωρ. 50 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.
Lemon rasam
40 λεπτ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.