
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast beef and rhubarb chutney pies
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Bread pastry
-
leftover bread crusts and slices, torn into pieces300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus an extra 20 g if needed40 g
Rhubarb chutney
-
red onion cut into pieces½
-
fennel seeds3 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
piece fresh ginger2 cm
-
extra virgin olive oil20 g
-
rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)350 g
-
red wine vinegar60 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt½ tsp
Beef pie filling
-
olive oil spray to grease
-
roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)200 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 ½ tbsp
Assembly
-
egg beaten1
-
milk1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1268.3 mg
Πρωτεΐνη
25.1 g
Θερμίδες
3445.7 kJ /
823.5 kcal
Λιπαρά
42.4 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
87.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min