
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean beef bulgogi (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
433 kcal /
1811.5 kJ
Πρωτεΐνη
30.1 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
17.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
1411.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Curried chicken salad wraps
50 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Bhuna gosht
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb with pilaf
5ωρ. 40 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.