Συσκευές & Αξεσουάρ
Sichuan zucchini and eggplant
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplant (medium), cut into pieces (2 cm)1
-
zucchini (large), cut into pieces (2 cm)1
-
sea salt2 tsp
-
soy sauce40 g
-
brown sugar80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)30 g
-
sesame oil plus an extra 1-2 tsp to fry30 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
chilli broad bean paste (see Tips)2 tsp
-
piece fresh ginger2 cm
-
garlic cloves4
-
cornflour2 tbsp
-
black rice220 g
-
water1000 g
-
Asian greens trimmed and cut into thirds1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices, to garnish2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish
-
kimchi to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2065.7 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2351.7 kJ /
559.9 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
69.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRicotta and spinach crespelle "cake"
40 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Pulse and pumpkin curry
30 λεπτ.
Ala hodi (Potato curry)
40 λεπτ.
Silverbeet and mushroom calzone
2ωρ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.