
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb sausage ragu
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fenugreek seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)250 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)500 g
-
cooked pasta of choice
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
489.5 kcal /
2048.2 kJ
Πρωτεΐνη
24.1 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
38.6 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Νάτριο
708.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Pad kra pow
45 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Chicken in yoghurt
30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Hunters' stew
1 godz.