
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
825 kcal /
3467 kJ
Πρωτεΐνη
61.7 g
Λιπαρά
45.5 g
Υδατάνθρακες
31.4 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pad kra pow
45 λεπτ.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bolognaise sauce for two
20 λεπτ.
Hunters' stew
1ωρ.