
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolognaise sauce for two
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
Bolognaise sauce
-
onion½
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
rindless bacon rasher cut into pieces1
-
olive oil30 g
-
beef mince150 g
-
pork mince100 g
-
white balsamic reduction1 tbsp
-
tomato paste60 g
-
water80 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh basil leaves to garnish (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
524 kcal /
2202 kJ
Πρωτεΐνη
35.4 g
Λιπαρά
37.5 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Curried chicken salad wraps
50 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Bhuna gosht
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb with pilaf
5ωρ. 40 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.