
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Spinach patties
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)90 g
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)1 - 2 pieces
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
ricotta drained250 g
-
sea salt1 pinch
-
ground nutmeg to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
plain flour90 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried oregano1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
767.5 kcal /
3211 kJ
Πρωτεΐνη
43.2 g
Λιπαρά
41.3 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Νάτριο
964.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.