
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
649 kcal /
2715.2 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
295.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1u. 15min
Spelt Margherita pizza
2u.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Mushroom quinotto
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Risotto pomodori with burrata
40min
Pickled red onions
1u. 50min
Yellow chicken curry with rice
1u.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1u. 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
All in one bowl bolognese
40min