Συσκευές & Αξεσουάρ
White fish and lemon risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
155.3 mg
Πρωτεΐνη
37.4 g
Θερμίδες
2745.7 kJ /
656.3 kcal
Λιπαρά
20.5 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
81.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 min
Salmon filo spiral
1 h 10 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 h 30 min
Tuna sushi rolls
1 h 25 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Steamed fish with green mash
50 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Seafood bisque
1 h 10 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 h 55 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Open fish burgers
1 h
Steamed snapper, black beans and rice
1 h 10 min