
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
968.6 kcal /
4052.4 kJ
Πρωτεΐνη
21.9 g
Λιπαρά
62.8 g
Υδατάνθρακες
80.3 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
384.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry with rice
1ωρ. 40 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Low carb gluten free lamb lasagne
1ωρ. 40 λεπτ.
Beef stew with buttermilk dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Beef rendang
6ωρ. 20 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Lamb saag
1ωρ. 30 λεπτ.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 λεπτ.