
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef flank cut into pieces (5 cm)500 g
-
piece fresh ginger7 cm
-
garlic cloves6
-
brown sugar40 g
-
chilli broad bean paste to taste50 - 70 g
-
sesame oil40 g
-
soy sauce50 g
-
white rice300 g
-
water1000 g
-
canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)410 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum (small), cut into thin slices1
-
red cabbage sliced150 g
-
sea salt⅛ tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
spring onion/shallot cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
kimchi to serve120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1658.8 mg
Πρωτεΐνη
36.3 g
Θερμίδες
2484.1 kJ /
593.7 kcal
Λιπαρά
24.3 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
60.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Sticky drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 λεπτ.
Thai beef salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken San Fernando
55 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Keftedes (meatballs)
2ωρ. 30 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1ωρ.