
Συσκευές & Αξεσουάρ
Falafel with beetroot hommus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
96.8 kcal /
406.6 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
8.8 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
180.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wholefood Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1hod. 40min
Caribbean curry
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Spinach dumplings with tomato ragout
1hod.
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min
Paneer makhani
45min
Cheese soufflés
30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2hod. 30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1hod.
Potato and green pea curry
50min