Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)

Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)

4.7 459 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pesto di pomodori secchi
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di mandorle pelate
    30 g
  • di pomodori secchi
    80 g
  • di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
    40 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο) senz'anima
    ¼
  • di capperi sotto sale sciacquati
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Farro perlato
  • di farro perlato
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di acqua
    550 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 665.3 kcal / 2783.8 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 34.6 g
Υδατάνθρακες 60.1 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 627.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων