Polpettine di ricotta con crema di zucca e riso basmati

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Polpettine
  • 140 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 350 g di ricotta romana ben scolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1000 g di acqua
Crema di zucca
  • 250 g di riso basmati
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 743.2 mg
Πρωτεΐνη 24.1 g
Θερμίδες 2697.5 kJ / 644.7 kcal
Λιπαρά 24.5 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 81.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων