Menù: Insalata di farro vegetariana, frittatine monoporzioni

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 porzioni

Υλικά

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolle a pezzi
  • 8 uova medie
  • 25 g di burro + q.b.
  • 75 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 500 g di verdure miste a pezzi (0.5 cm)
Emulsione al basilico
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • ½ cipollotto a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 900 g di acqua
  • 300 g di farro precedentemente sciacquato

Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 437.4 mg
Πρωτεΐνη 21.2 g
Θερμίδες 1729 kJ / 413.2 kcal
Λιπαρά 20.8 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 36.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων