Συσκευές & Αξεσουάρ
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1066.2 mg
Πρωτεΐνη
13.8 g
Θερμίδες
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Λιπαρά
28.7 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and caramelised onion sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Lamb shanks with risoni and feta
3ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and sour chicken with rice
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Whole steamed chicken
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Chilli beef with lemon feta
30 λεπτ.