
Συσκευές & Αξεσουάρ
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
411.3 kcal /
1720.9 kJ
Πρωτεΐνη
13.8 g
Λιπαρά
28.7 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
1066.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Plaited pork pie
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mexican chicken soup
30 Min