
Συσκευές & Αξεσουάρ
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1066.2 mg
Πρωτεΐνη
13.8 g
Θερμίδες
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Λιπαρά
28.7 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Sticky drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 λεπτ.
Thai beef salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken San Fernando
55 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Keftedes (meatballs)
2ωρ. 30 λεπτ.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.