Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach dumplings with tomato ragout
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Spinach dumplings
-
frozen spinach leaves thawed and well drained200 g
-
onion cut into halves70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter60 g
-
milk130 g
-
day old bread cut into cubes (1 cm)250 g
-
mozzarella cut into cubes (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
eggs3
-
sea salt½ tsp
-
nutmeg1 pinch
Tomato ragout
-
onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste10 g
-
sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh basil leaves only, torn into pieces, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1239.3 mg
Πρωτεΐνη
23.6 g
Θερμίδες
2492.2 kJ /
595.7 kcal
Λιπαρά
32.6 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
54.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2ωρ. 30 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Sweet potato and grain salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Chilli chutney quesadillas
1ωρ.
Vegan burgers
45 λεπτ.
Chickpea ratatouille (gut health)
1ωρ.