Pierogi mit Rindfleischfüllung

Pierogi mit Rindfleischfüllung

4.4 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Rindfleischfüllung
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Öl
    20 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
    320 - 350 g
  • Möhren gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    ¼ - ½ TL
Pierogi und Fertigstellung
  • Wasser und mehr zum Kochen
    250 g
  • Ei
    1
  • Öl
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    560 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 479 kcal / 2006 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 74 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων