Λευκή πίτσα με αγγινάρες και λάδι τρούφας

Λευκή πίτσα με αγγινάρες και λάδι τρούφας

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

Ζύμη
  • νερό
    220 γρ.
  • ζάχαρη
    1 κ.γλ.
  • ξηρή μαγιά
    2 κ.γλ.
    20 γρ. νωπή μαγιά
  • αλεύρι σκληρό και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα
    400 γρ.
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα
    20 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 κ.γλ.
Επικάλυψη
  • τυρί μοτσαρέλα στραγγισμένο, σε κομμάτια
    100 γρ.
  • τυρί Fontina σε κομμάτια
    100 γρ.
  • αλεύρι σκληρό για το αλεύρωμα
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
    2 κ.σ.
  • θαλασσινό αλάτι για γεύση
  • μαύρο πιπέρι, τριμμένο για γεύση
  • καρδιές αγκινάρας, από κονσέρβα (στραγγισμένο βάρος), κομμένες στα τέσσερα
    240 γρ.
  • λάδι τρούφας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 665 kcal / 2786 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 75 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων