
Συσκευές & Αξεσουάρ
Λευκή πίτσα με αγγινάρες και λάδι τρούφας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
νερό220 γρ.
-
ζάχαρη1 κ.γλ.
-
ξηρή μαγιά2 κ.γλ.
-
αλεύρι σκληρό και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα400 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα20 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι1 κ.γλ.
Επικάλυψη
-
τυρί μοτσαρέλα στραγγισμένο, σε κομμάτια100 γρ.
-
τυρί Fontina σε κομμάτια100 γρ.
-
αλεύρι σκληρό για το αλεύρωμα
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο2 κ.σ.
-
θαλασσινό αλάτι για γεύση
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο για γεύση
-
καρδιές αγκινάρας, από κονσέρβα (στραγγισμένο βάρος), κομμένες στα τέσσερα240 γρ.
-
λάδι τρούφας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
665 kcal /
2786 kJ
Πρωτεΐνη
24.9 g
Λιπαρά
27.8 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Μεσογειακές γεύσεις
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦλαούνες
2ωρ. 50 λεπτ.
Φλαούνες με αναρή
3ωρ.
Τυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Πίτσα ολικής με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
1ωρ. 40 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Ελιόπιτα άλαδη
2ωρ. 10 λεπτ.
Πίτσα μαργαρίτα
2ωρ. 10 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Χαλλουμωτή
1ωρ. 25 λεπτ.
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία