Συσκευές & Αξεσουάρ
Λευκή πίτσα με αγγινάρες και λάδι τρούφας
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
νερό220 γρ.
-
ζάχαρη1 κ.γλ.
-
20 γρ. νωπή μαγιάξηρή μαγιά2 κ.γλ.
-
αλεύρι σκληρό και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα400 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα20 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι1 κ.γλ.
Επικάλυψη
-
τυρί μοτσαρέλα στραγγισμένο, σε κομμάτια100 γρ.
-
τυρί Fontina σε κομμάτια100 γρ.
-
αλεύρι σκληρό για το αλεύρωμα
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο2 κ.σ.
-
θαλασσινό αλάτι για γεύση
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο για γεύση
-
καρδιές αγκινάρας, από κονσέρβα (στραγγισμένο βάρος), κομμένες στα τέσσερα240 γρ.
-
λάδι τρούφας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
24.9 g
Θερμίδες
2786 kJ /
665 kcal
Λιπαρά
27.8 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Μεσογειακές γεύσεις
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜίνι πιτσάκια
1ωρ. 30 λεπτ.
Τυροπιτάκια
35 λεπτ.
Πίτσα με γραβιέρα και προσούτο
25 λεπτ.
Τάρτα με μανιτάρια
45 λεπτ.
Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα
Καμία βαθμολογία
Πεϊνιρλί
30 λεπτ.
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία
Μαντί
Καμία βαθμολογία
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2ωρ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί
1ωρ.
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.