Medallones empanados veganos de espinacas con espirulina

Medallones empanados veganos de espinacas con espirulina

3.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de agua
    500 g
  • de hojas de espinaca frescas
    500 g
  • de pan blanco semiduro en trozos 3-4 cm
    100 g
  • bebida de soja
    80 g
  • de nueces en mitades
    50 g
  • diente de ajo
    1
  • de perejil fresco
    3 ramitas
  • chalota en mitades
    1
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de espirulina en polvo
    5 g
  • de pan rallado
    30 g
  • de orégano seco
    ½ cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • aceite de oliva para engrasar
  • pan rallado para espolvorear
  • de aceite de oliva
    2 cucharadas
  • de rúcula
    150 g
    150 g de hojas baby de ensalada variada
  • de tomates cherry en mitades
    50 g
  • nueces en mitades troceadas para decorar
  • hojas de perejil fresco para decorar

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 277 kcal / 1162 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 630.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων