Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)

Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Berbere-kryderiblanding
  • korianderfrø
    2 teske
  • ingefær, stødt
    1 ½ teske
  • nelliker
    8
  • kanelstang
    ½
  • bukkehornfrø
    1 ½ teske
  • allehånde, hele
    4 - 5
  • cayennepeber, stødt
    5 g
  • kardemommefrø
    1 teske
  • hvidløgspulver
    1 teske
  • sød paprika
    10 g
  • røget paprika, stødt
    5 g
  • spidskommen, stødt
    1 teske
  • gurkemeje, stødt
    1 teske
  • muskatnød, stødt
    ½ teske
Zighinì
  • løg, hvide skåret i halve
    200 g
  • fed hvidløg
    2
  • vegetabilsk olie
    40 g
  • oksekød culotte, skåret i mindre stykker (2 cm)
    400 g
  • hakkede tomater
    250 g
  • sukker
    1 teske
  • salt
    1 tsk med top

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 403.8 kcal / 1689.3 kJ
Πρωτεΐνη 23.3 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 554.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων