Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager

Asparges- og dildsuppe, kyllingebøffer og dampede grøntsager

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • løg, hvide halveret
    50 g
  • kartofler skåret i tern (1-2 cm)
    325 g
  • kylling uden skind, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    500 g
  • sød paprika
    ½ teske
  • salt
    1 ½ teske
  • hvidløgspulver
    1 knivspids
  • skalotteløg halveret
    1
  • gulerødder skåret i skiver (ca. 5 mm)
    150 g
  • helbladet spinat, frost
    150 g
  • asparges skåret i mindre stykker
    500 g
  • vand
    600 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk med top
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • peber, friskkværnet
    1 knivspids
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • dild, frisk
    3 kviste

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 408.8 kcal / 1710 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 27.8 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.5 g
Νάτριο 1022.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων