
Συσκευές & Αξεσουάρ
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
365.5 kcal /
1529.3 kJ
Πρωτεΐνη
14.4 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
37.2 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
508.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and red lentil soup
30 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Potato and porcini mushroom soup
30 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Goulash soup
2ωρ. 35 λεπτ.
Pea and lettuce soup with scallops
45 λεπτ.
Tortellini soup
20 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.