Συσκευές & Αξεσουάρ
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
508.6 mg
Πρωτεΐνη
14.4 g
Θερμίδες
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
37.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Ribollita
50 λεπτ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.