
Συσκευές & Αξεσουάρ
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
365.5 kcal /
1529.3 kJ
Πρωτεΐνη
14.4 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
37.2 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
508.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Ukrainian borscht
35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato soup with ham and cheese wands
1ωρ. 20 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Tomato and red lentil soup
30 λεπτ.