
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish cakes with beurre blanc sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Fish cakes
-
water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)400 g
-
boneless white fish fillets cut into pieces (5 cm - see Tips)450 g
-
red onion1
-
garlic clove3
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces3 - 4
-
fresh dill fronds only1 bunch
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cornichons50 g
-
long red chilli trimmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
plain flour100 g
-
panko breadcrumbs200 g
-
eggs3
-
oil to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
-
fresh dill fronds only (approx. 10 g)5 sprigs
-
fresh chives (approx. 50 g)2 bunches
-
onion½
-
long red chilli½
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil40 g
-
cherry tomatoes250 g
-
white wine vinegar100 g
-
lemon juiced (approx. 40g)1
-
Dijon mustard (20 g)1 tbsp
-
salted butter cut into pieces280 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
620.5 kcal /
2596 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
42.7 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.4 g
Νάτριο
353.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.