Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish cakes with beurre blanc sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Fish cakes
-
water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)400 g
-
boneless white fish fillets cut into pieces (5 cm - see Tips)450 g
-
red onion1
-
garlic clove3
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces3 - 4
-
fresh dill fronds only1 bunch
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cornichons50 g
-
long red chilli trimmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
plain flour100 g
-
panko breadcrumbs200 g
-
eggs3
-
oil to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
-
fresh dill fronds only (approx. 10 g)5 sprigs
-
fresh chives (approx. 50 g)2 bunches
-
onion½
-
long red chilli½
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil40 g
-
cherry tomatoes250 g
-
white wine vinegar100 g
-
lemon juiced (approx. 40g)1
-
Dijon mustard (20 g)1 tbsp
-
salted butter cut into pieces280 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
353.5 mg
Πρωτεΐνη
19.6 g
Θερμίδες
2596 kJ /
620.5 kcal
Λιπαρά
42 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
42.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhitebait fritters
35min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Moules Marinière (mussels)
35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min