
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tom Yam Mee Hoon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
mee hoon (rice vermicelli)200 g
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
tom yam paste40 g
-
fresh lemongrass white parts only, cut in slices2 stalks
-
cooking oil40 g
-
kaffir lime leaves deveined6
-
fish sauce20 g
-
sugar10 g
-
water300 g
-
carrot cut in strips80 g
-
cabbage cut in chunks150 g
-
fresh red chilli cut in slices1
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
fresh coriander leaves chopped, to garnish1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
578 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1762 kJ /
421 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
72 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix®️ Experience Menu
33 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chicken and prawn noodles
30 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Southern Mac & Cheese
30 Min
Curry Mee
30 Min
Sushi donuts
50 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min