Estofado de pavo al ajillo

Estofado de pavo al ajillo

4.5 162 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 ramitas
  • dientes de ajo
    4
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de agua
    350 g
  • de harina de trigo
    20 g
  • de verduras variadas (zanahoria, puerro, nabo, apio, etc.) en trozos de 2 cm
    500 g
  • de tomillo fresco
    2 ramitas
    2 ramitas de romero fresco
  • de concentrado de caldo de verduras casero
    2 cucharadas
    2 pastillas de caldo de verduras (para 0,5 l), desmenuzadas
  • de sal
    ¼ de cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • de filetes de pechuga de pavo sin piel en trozos de 3 cm
    300 g
  • de patata con piel, en dados de 2 cm
    200 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 312 kcal / 1305 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 1655 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων