Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy

Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy

4.3 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre 5 baies
  • 1500 g de rôti de veau
  • 55 g de beurre
  • 1 oignon émincé
  • 1 gousse d'ail
  • 750 g de cidre brut
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 700 g d'eau
  • 1 anis étoilé
  • 600 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g de carottes nouvelles coupées en biseau
  • 250 g de lait
  • 2 c. à soupe de fécule de maïs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 508.3 kcal / 2134.3 kJ
Πρωτεΐνη 59.5 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 21.8 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 911 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων