
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σάλτσα μουστάρδας με άνηθο
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
-
λάδι κανόλα (κραμβέλαιο)200 γρ.
-
φρέσκο άνηθο (μόνο τα φύλλα)10 - 15 γρ.
-
ζάχαρη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας20 - 30 γρ.
-
λευκό ξίδι20 γρ.
-
χυμό λεμονιού20 γρ.
-
μουστάρδα Dijon ή άλλη μέτρια καυτερή μουστάρδα25 γρ.
-
γλυκιά μουστάρδα30 γρ.
-
κρόκο αυγού1
-
αλάτι½ κ.γλ.
-
αλεσμένο μαύρο πιπέρι¼ κ.γλ.
Διατροφή ανά 8 μερίδες
Θερμίδες
2041 kcal /
8541 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
211 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

H Βασική Μαγειρική
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚέτσαπ
1ωρ. 15 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Τυροκαυτερή
5 λεπτ.
Χούμους
2ωρ.
Χούμους με φακές
5 λεπτ.
Πάστα πράσινης ελιάς
Καμία βαθμολογία
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 λεπτ.
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Σάλτσα τσένταρ
20 λεπτ.
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Καμία βαθμολογία
Ντρέσινγκ με μουστάρδα και βαλσαμικό ξίδι
Καμία βαθμολογία